Hari Kualiti Bagi Tahun 2023 Jabatan Alam Bina Intake Jawahir

Alhamdulillah, Hari Kualiti bagi tahun 2023 berjaya dilaksanakan oleh Jabatan Alam Bina Intake Jawahir

Tujuan Program ini diadakan adalah supaya program dapat menjadi wadah bagi pengurusan dan ibu-bapa dalam kemenjadian siswa di intake , Sesungguhnya proses ini perlukan dukungan yang kuat dari mereka, pihak jabatan alam bina bersyukur mempunyai barisan ibu bapa yang progresif didalam membimbing dan membentuk anak-anak mereka

Moga semakin ramai HUFAZ PROFESSIONAL yang keluar dari institut ini kelak !!

doakan kami ya

??ℎ?????????ℎ, ??????? ??? ??? ?ℎ? ???? 2023 ??? ???????????? ??????????? ?? ?ℎ? ??????? ???? ????

?ℎ? ??????? ?? ?ℎ?? ??????? ?? ?? ?ℎ?? ?ℎ? ??????? ??? ?? ? ????ℎ ??? ?????????? ??? ??????? ?? ?ℎ? ??????????? ?? ???????? ?? ??????, ?????? ?ℎ?? ??????? ????? ?????? ??????? ???? ?ℎ??, ?ℎ? ??????? ???? ???? ?? ???????? ?? ℎ??? ? ???? ?? ??????? ?ℎ? ??? ??????????? ?? ??????? ??? ?ℎ????? ?ℎ? ?ℎ?????? ?ℎ??

?ℎ? ??????? ?????? ???ℎ ?? ??????????? ?? ?ℎ? ????????? ??? ??????????? ?? ????????? ?? ?ℎ? ????ℎ?? ?????? ?? ?ℎ? ???? ?? ?ℎ? ??ℎ??? ???? ???? ?????? ??? ??????? ???? ???????? ?? ???? ???ℎ ?ℎ? ???????? ??? ? ????-??-???? ??????????

???? ??? ??

??? ???? ??? ???? ????? ????????????? ???? ??? ?? ?ℎ?? ????????? ?? ?ℎ? ??????!!
???? ??? ??

Berazam Melahirkan Hufaz Professional