Kunjungan Hormat IKTBN CHEMBONG Negeri Sembilan (Sekolah Binaan)

Institut Tahfiz Kemahiran berbesar hati menerima kunjungan hormat dari IKTBN CHEMBONG Negeri Sembilan (Sekolah Binaan) sempena lawatan penanda Aras Kesenibinaan.

Intake Jawahir diwakili oleh Pengurus Penyedia TVET Tn Azamuddin Parman dan Ketua Sektor Tahfiz TVET KPTJ En Muhammad Fuad Bin Abdul Ghafar serta barisan pensyarah menyambut ketibaan
Yang dihormati
En.Mohd Fadzli B. Ahmad,selaku, (ketua bahagian senibina)
Pn.sharifah sajarul izzati Bt. Said Ibrahim
En.Mohd Herman B. Anis,
En.Nurul Hakim B. Basir,
Pn.Nur Leena Winnie Bt. Ibrahim,
Pn.Amalina Bt. Alias,
Pn.Nor sunihaida Bt. Sulaiman

Dalam lawatan ini Pihak intake Jawahir menerangkan tentang perjalanan TVET TAHFIZ dan program kemenjadian siswa INTAKE Jawahir semoga lawatan ini memberi manfaat kepada Kedua-dua institut.

??ℎ??? ????ℎ???? ????????? ?? ??????? ?? ??????? ? ???????? ????? ???? ????? ???????? ?????? ???????? (???????? ??ℎ???)
?? ??????????? ???ℎ ?ℎ? ???ℎ????????? ????ℎ???? ?????

?????? ?????ℎ?? ??? ??????????? ?? ???? ???????? ??????? ??. ????????? ?????? ??? ???? ??ℎ??? ?????? ???? ???? ??. ??ℎ????? ???? ??? ????? ?ℎ???? ??? ? ???? ?? ????????? ???????? ?ℎ? ???????
?????????
??. ??ℎ? ?????? ?. ?ℎ???, ??, (ℎ??? ?? ?ℎ? ???ℎ???????? ??????????)
???. ?ℎ?????ℎ ??????? ?????? ??. ???? ????ℎ??
??. ??ℎ? ?????? ?. ????,
??. ????? ????? ?. ?????,
???. ??? ????? ?????? ??. ????ℎ??,
???. ??????? ??. ?????,
???. ??? ????ℎ???? ??. ???????
?? ?ℎ?? ????? ????ℎ??’? ?????? ?????????
????? ?ℎ? ???? ?????? ??????? ??? ?ℎ? ?????? ????ℎ?? ??????? ??????????? ???????
??? ?ℎ?? ????? ??????? ???ℎ ??????????
INTAKE GEMILANG