Mesyuarat Akhir Tahun 2023 Majlis Penasihat Akademik Intake Jawahir

Alhamdulillah Mesyuarat Akhir bagi tahun 2023 Majlis Penasihat Akademik Intake Jawahir berjaya dilaksanakan

Semoga apa yang dirancang dapat dilaksanakan dan mampu menaikkkan martabat hufaz dikalangan masayarakat!

??ℎ?????????ℎ ?ℎ? ????? ??????? ??? ?ℎ? ???? 2023 ?? ?ℎ? ????ℎ?? ?????? ???????? ???????? ??????? ??? ???????????? ℎ???

??? ?????????, ?ℎ? ??????? ?? ?ℎ?? ??????? ?? ?? ?ℎ??? ?ℎ? ??????? ?? ?ℎ? ?????????????? ?? ?????????? ???????? ?? ?????? ??? ?ℎ? ??????????? ?? ????????, ??? ?ℎ?? ???? ?ℎ?? ??????? ???? ????????? ?ℎ? ??????????? ??? ?ℎ? ????? ??????? ?? ????ℎ?? ?????? ?????? ????????? ???? ??? 2 ????? (2024-2025) ??? ?????????????? ??? ??????????? ?????????? ?? ?ℎ? ???????? ??? ??ℎ?? ????? ?????? ?? ??????????.

????????? ?ℎ?? ?? ??????? ??? ?? ??????????? ??? ???? ?? ????? ?ℎ? ??????? ?? ℎ???? ????? ?ℎ? ?????????!

Berazam Melahirkan Hufaz Profersional !!
Tahfiz TVET No 1 Johor