Perhimpunan Mingguan Jan 2024 kali ke 2 KPTJ Parit Raja berjaya

Intake Jawahir dan Maahad Syahadah

Perhimpunan Mingguan Jan 2024 kali ke 2 KPTJ Parit Raja berjaya diadakan kali ini giliran siswa syahadah pula menguruskan perhimpunan kali ini
untuk pesanan mingguan giliran Ketua Sektor Hal Ehwal Pelajar KPTJ Ustaz Hassan menyampaikan pesan antara pesanan KSHEP adalah
1. Semua Siswa wajib Jaga solat dengan sempurna
2. Pastikan semua pelajar cakna dan cinta akan KPTJ Parit Raja
3. InsyaAllah seawal Febuari KTJ Parit Raja mula mengamalkan 5S di Premis ini bagi menjaga kebersihan dan kepentingan bersama

Moga KPTJ Parit Raja sebagai Institut tertinggi Tahfiz terus cemerlang dan berkembang dengan jayanya!

?ℎ? 2?? ??? 2024 ?????? ???????? ?? ???? ????? ???? ??? ???????????? ℎ??? ?ℎ?? ???? ?? ??? ??? ???? ?? ???????? ???????? ?? ?????? ??? ???????? ?ℎ?? ????
??? ?ℎ? ?????? ??????? ?? ?? ??? ???? ?? ??? ???? ?? ??? ??????? ??????? ?????? ???? ????? ?????? ?? ??????? ??? ??????? ????? ??? ????? ?????? ???
1. ??? ???????? ??? ??????? ?? ???? ??????? ?????????
2. ???? ???? ??? ???????? ???? ??? ???? ???? ????? ????
3. ?????????? ?? ????? ?? ???????? ??? ????? ???? ??????? ?????????? 5? ?? ???? ???????? ?? ???????? ??????????? ??? ?????? ?????????

??? ???? ????? ???? ?? ?ℎ? ???ℎ??? ????????? ?? ??ℎ??? ???????? ?? ????? ??? ???? ????????????!