PERHIMPUNAN MINGGUAN TAHUN BAHARU 2024

Institut Tahfiz Kemahiran & Pusat Syahadah Parit Raja

Perhimpunan Mingguan tahun 2024 untuk kali pertama bagi KPTJ cawangan Parit Raja berjaya diadakan
KPTJ Cawangan Parit Raja merupakan cawangan yang menempatkan laluan pendidikan tertinggi bagi hufaz iaitu SYAHADAH dan DIPLOMA KEMAHIRAN MALAYSIA
Perhimpunan ini bertujuan supaya kakitangan dan pelajar cakna perkembangan dan arahan yang akan berlaku di institut.

Perhimpunan kali ini memberi ruang kepada Ketua Sektor Tahfiz TVET KPTJ En Muhammad Fuad bin Abdul Ghafar untuk Ucaptama Tahun Baharu 2024

??ℎ??? ????ℎ???? ????????? & ?ℎ?ℎ???ℎ ?????? ????? ????
?ℎ? ?????? ???????? ?? 2024 ??? ?ℎ? ????? ???? ??? ???? ????? ???? ?????ℎ ??? ???????????? ℎ???
???? ????? ???? ?????ℎ ?? ? ?????ℎ ?ℎ?? ℎ????? ?ℎ? ℎ??ℎ??? ??????????? ???ℎ ??? ℎ????, ?ℎ??ℎ ?? ???????? ??? ???????? ?????? ???????
?ℎ? ??????? ?? ?ℎ?? ???????? ?? ??? ????? ??? ???????? ?? ?????? ???????????? ??? ?????????? ?ℎ?? ???? ???? ????? ?? ?ℎ? ?????????
?ℎ?? ???? ?ℎ? ???????? ???? ????? ?? ?ℎ? ???? ?? ??ℎ??? ???? ???? ?????? ?? ??ℎ????? ???? ??? ????? ?ℎ???? ??? ?ℎ? ??? ???? 2024 ??????? ???????
?? ?ℎ? ??????? ?????ℎ, ??????? ????? ??? ???????? ??? ????? ?? ℎ??? ?ℎ? ?????? ?? “???? ?????????” ?? ?ℎ? ?????????, ????????? ???????????? ????? ????????, ????????? ?ℎ? ??????? ?? ?ℎ? ????????? ??? ???? ???? ?? ???????? ??????? ??? ?????? ?? ? ????????