Program Daie Muda Sesi ke 3 Bagi Tahun 2023

MASJID AL MUTTAQIN PT TENGAH ,PARIT RAJA

Jabatan Alam Bina dengan kerjasama Maahad Syahadah Jawahir telah mengadakan program Daie Muda sesi ke 3 bagi tahun 2023
program ini merupakan program bulanan bagi kedua dua institut

Ia bertujuan bagi menambah kecintaan pada Rasullullah SAW dan sunnahnya serta menjadikan peserta program berusaha menjadikan amalan baik sebagai perbuatan yang berterusan.

Program ini merekodkan kehadiran 30 siswa ,program satu hari setengah ini juga turut menjemput Ustaz Muhammad bin Nazlan sebagai pembayan untuk Tausiyah adab belajar , Ustaz Sharil Adam bin Walingah pembayan untuk tausiyah Cinta Rasul dan asatizah dari KPTJ

Moga lahir dari institut ini daie yang mampu memberi pulangan yang baik pada ummat!

?????? ????ℎ?? ????????????? ???ℎ ???ℎ?? ???ℎ???ℎ ????ℎ?? ℎ?? ℎ??? ?ℎ? 3?? ??????? ?? ?ℎ? ????? ???? ??????? ??? ?ℎ? ???? 2023
?ℎ?? ??????? ?? ? ????ℎ?? ??????? ??? ???ℎ ??????????

?? ???? ?? ???????? ???? ??? ??????????ℎ ??? ??? ℎ?? ?????ℎ ??? ???? ??????? ???????????? ??? ?? ???? ???? ????????? ? ?????????? ???
?ℎ?? ??????? ???????? ?ℎ? ?????????? ?? 30 ????????, ?ℎ?? ??? ??? ? ℎ??? ??? ??????? ???? ??????? ????? ??ℎ????? ??? ?????? ?? ? ??????? ??? ?ℎ? ???????ℎ ???? ???????, ????? ?ℎ???? ???? ??? ???????ℎ ?? ? ??????? ??? ?ℎ? ???????ℎ ????? ????? ??? ???? ???????ℎ ???? ????

??? ??????? ???? ???? ?ℎ?? ????????? ?? ???? ?? ???? ? ???? ?????? ?? ?ℎ? ?????????