Jabatan Alam Bina melalui Program Speak Out / Gemilang Hufaz telah menjemput Alumni Intake Sesi 1 Saudara Akmal Azman untuk berkongsi pengalaman dan nasihat tentang Indudtri kepada rakan siswa Tahfiz TVET yang masih berada didalam pengajian .

Saudara Akmal Azman merupakan graduan pengambilan 1 yang telah mendapat pekerjaan dalam didalam bidang teknikal ,Jawatan graduan ini adalah Graphic Design dan Pemasaran di Puchong

Tahniah Saudara !

Kejayaan Anda kebanggaan Kami !

JAB ?ℎ????ℎ ?ℎ? ????? ??? ??????? / ???????? ????? ℎ?? ??????? ?????? ?????? ??????? 1 ?? ????? ????? ?? ?ℎ??? ℎ?? ?????????? ??? ?????? ????? ???????? ?? ℎ?? ?????? ??ℎ??? ???? ???????? ?ℎ? ??? ????? ?? ?ℎ??? ???????.

?? ????? ????? ?? ? ???????? ?? ?????? 1 ?ℎ? ℎ?? ??? ? ??? ?? ?ℎ? ???ℎ????? ?????, ?ℎ? ???????? ?? ?ℎ?? ???????? ?? ????ℎ?? ?????? ??? ????????? ?? ???ℎ???

??????????????? ????ℎ??!

???? ??????? ?? ??? ?????!